SORTIDA DE NADAL

El passat dia 4 de desembre, l'alumnat de 1r i 2n vam viure una experiència màgica al centre de Terrassa explorant la meravellosa decoració de Nadal. Els carrers estaven il·luminats amb llums brillants, creant un ambient càlid i festiu que ens va omplir de l'esperit nadalenc.

Amb els nostres ulls brillants d'anticipació, ens vam embarcar en el trenet que ens va conduir per tots els racons més emblemàtics de la ciutat. Un dels moments més inoblidables va ser quan vam passar per la fireta de Nadal a la plaça Salvador Espriu on hi havia escenes nadalenques i personatges encantadors que van fer que els nostres cors bategessin amb alegria.

Durant el viatge, vam tenir l'oportunitat d'interactuar amb altres habitants de Terrassa que també gaudien de la màgia nadalenca. Algunes persones ens saludaven amb somriures càlids, creant un vincle especial entre la comunitat i la nostra escola.

No podríem haver tingut una experiència tan meravellosa sense l'ajuda i l'esforç dels organitzadors i els responsables del trenet, als quals estem profundament agraïts. Aquesta sortida no només va ser divertida, sinó que també va crear records inesborrables per als alumnes i va contribuir a reforçar el sentiment de comunitat a la nostra escola.

Per concloure, volem compartir algunes fotografies que capturen la màgia del nostre dia a Terrassa. Que aquestes imatges transmetin una petita part de la felicitat que vam sentir mentre exploràvem aquesta ciutat que es va transformar en un veritable regal de Nadal. Que les festes portin més moments com aquests, plens de somriures, rialles i companyonia. 

BON NADAL A TOTHOM!Comentaris